Silikonski vibrator crni – Silicone Classic

23,70  178,57 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,60€

Vibrator crne boje, silikonskog tijela vrlo ugodnog na dodir s lagano zakrivljenim glavićem koji će savršeno stimulirati Vaše erogene zone!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 78 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: D-195425 Brend:

Opis

Vibrator Silicone Classic napravljen je od silikona vrlo ugodnog i glatkog na dodir. Glavić realnog izgleda i mnoštvo vena koje se nalaze na tijelu vibratora pružiti će Vam dodatnu stimulaciju. Vodootporan je pa zabavu možete prebaciti u tuš ili kadu. Možete birati između sedam načina vibracije-3 različita intenziteta, 3 uzorka, te jedan tip eskalirajuće vibracije.

Dizajniran je tako da je glavić lagano zakrivljen prema gore kako bi lakše mogli pronaći G-točku. Silikonski dio na dnu vibratora draškati će Vaš klitoris prilikom penetracije, tako da možete imati dvostruko zadovoljstvo stimulirajući dvije točke istodobno.

Tijelo mu je lagano fleksibilno i mekano, ali se prilikom penetracije neće savijati i moći ćete bez problema biti točni i precizni prilikom pronalaženja baš onih točaka gdje osjećate najveće zadovoljstvo. Materijal ne sadrži nikakve štetne tvari i potpuno je siguran za Vaše tijelo.

Prije i poslije upotrebe operite vodom i blagim sapunom. Preporučujemo koristiti uz dodatak lubrikanta na bazi vode. Vibrator koristi 2x AA baterije koje nisu uključene u pakiranju. Ukupna dužina vibratora s bazom je 21 cm, a promjer 4,4 cm.

Uputstva za uporabu
Isprati mlakom vodom i sapunom prije i poslije svake uporabe. Koristiti 2 AA baterije (nisu uključene). Izvaditi baterije ukoliko se proizvod neće koristiti dulje vrijeme. Kako bi umetnuli baterije okrenite bazu suprotno od smjera kazaljke na satu. Pri umetanju baterija paziti na njihov polaritet(+,-). Poklopac mora biti čvrsto zategnut kako bi proizvod bio vodootporan. Gumica ispod poklopca mora biti dobro namještena kako bi se osigurala vodonepropusnost. Vibracije se pokreću kratkim pritiskom na tipku smještenu na bazi, a isključuju dužim pritiskom na istu tipku.

Upozorenje
Ne koristiti proizvod na oštećenoj i iritiranoj koži. Koristiti proizvod isključivo za ono što je namijenjen kako bi se izbjegle ozljede.

Dodatne informacije

Ukupna dužina s bazom

21 cm

Dužina za umetanje

12,5 cm

Promjer

4,4 cm

Opseg

14,3 cm

Materijal

ABS, silikon

Baterija

2 AA (nisu uključene u pakiranju)

Sadržaj pakiranja

1 vibrator

Naziv na deklaraciji

Silikonski vibrator crni-Silicone Classic

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,60€ (19,59kn) za Hrvatsku ili 3,90€ (29,38kn) za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ (301,38kn) dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€ (49,73kn).

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.