Silikonski vibrator – Smooth Nude

26,40  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Vibrator realističnog izgleda s nešto manjim vrhom i širinom, prikladan za početnike i sve koji nisu ljubitelji velikih igračaka.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 33 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: D-205233 Brend:

Opis

Silikonski vibrator-Smooth Nude napravljen je od silikona i vrlo ugodan na dodir. Detalji kao što su žile i vene pružaju stvaran izgled. Vrh vibratora je nešto manji-3cm, te će penetracija uz dodatak kapljice lubrikanta na bazi vode biti vrlo ugodna. Tijelo mu nije kruto, već je lagano fleksibilno i prilagođava se anatomiji tijela.

Motor nudi 7 različitih vibracija kojima se vrlo jednostavno upravlja tipkom na bazi vibratora. Otporan je na prskanje vodom i uživanje pod tušem je dozvoljeno!

Prije i poslije upotrebe jednostavno operite vibrator vodom i blagim sapunom. Koristi dvije AA baterije koje nisu uključene u pakiranju.

Ukupna dužina: 20,5 cm
Dužina za umetanje: 12 cm
Promjer na vrhu: 3 cm
Promjer na dnu: 3,5 cm

Uputstva za uporabu
Isprati mlakom vodom i sapunom prije i poslije svake uporabe. Koristiti 2 AA baterije (nisu uključene). Izvaditi baterije ukoliko se proizvod neće koristiti dulje vrijeme. Kako bi umetnuli baterije okrenite bazu suprotno od smjera kazaljke na satu. Pri umetanju baterija paziti na njihov polaritet(+,-). Poklopac mora biti čvrsto zategnut kako bi proizvod bio vodootporan. Gumica ispod poklopca mora biti dobro namještena kako bi se osigurala vodonepropusnost. Vibracije se isključuju dužim pritiskom na tipku smještenu na bazi.

Upozorenje
Ne koristiti proizvod na oštećenoj i iritiranoj koži. Koristiti proizvod isključivo za ono što je namijenjen kako bi se izbjegle ozljede.

Dodatne informacije

Materijal

silikon

Dužina za umetanje

12 cm

Boja

Boja kože

Vibracija

Da

Promjer na vrhu

3 cm

Promjer na dnu

3,5 cm

Ukupna dužina

20,5 cm

Sadržaj pakiranja

1 vibrator

Naziv na deklaraciji

Silikonski vibrator-Smooth Nude

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.