Tenga Egg masturbator – Tornado

7,70  58,02 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,60€

Isprobajte zašto su Tenga Egg masturbatori u obliku jajeta vrlo popularni kod muškaraca diljem svijeta!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 7 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: TE-230810 Brend:

Opis

Svaki masturbator iz Tenga Egg kolekcije ima drugačiju površinu unutarnjeg kanala i zbog toga pruža drugačije podražaje. Unutarnji kanal Tornado masturbatora prožet je spiralnim izbočenjima i stimulirati će posebno vrh penisa koji je prepun živaca i najosjetljiviji.

Napravljen je od vrlo mekog i prilagodljivog materijala. Može se rastegnuti i zato će odgovarati svim veličinama penisa.

Praktičnih je dimenzija, te je pogodan je za putovanja.

Zbog svojeg mekanog i podatnog materijala proizvođač preporučuje korištenje Tenga Egg masturbatora za jednokratnu uporabu.

U pakiranju dolazi vrećica lubrikanta za jednu upotrebu.

Uputstva za uporabu
Odstranite zaštitni omot. Unutar plastičnog kućišta nalazi se Tenga Egg masturbator i vrećica lubrikanta. Ulijte lubrikant unutar Tenga Egg masturbatora i možete započeti sa masturbacijom.

Upozorenje
Proizvod je namijenjen za jednokratnu uporabu. Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu masturbatora.

Dodatne informacije

Materijal

PP, TPE

Sadržaj pakiranja

1 masturbator za jednokratnu upotrebu

Naziv na deklaraciji

Tenga Egg masturbator – Tornado

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,60€ (19,59kn) za Hrvatsku ili 3,90€ (29,38kn) za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ (301,38kn) dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€ (49,73kn).

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.