Vaginalne kuglice iz službene kolekcije Pedeset nijansi sive 200g

269,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Otežane metalne vaginalne kuglice kojima ćete ojačati mišiće vagine, ali ih i istodobno koristiti za osjećaj ugode. Predviđene su za srednje i naprednije korisnike.

Ovaj, kao i drugi proizvodi iz iste serije vrlo su kvalitetni što je vidljivo već kod samog pakiranja.

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Otežane metalne kuglice za srednje i napredne korisnike. Glatki, čvrsti metal za potpuno ojačavanje mišića u vagini i istodobno pružaju osjećaj unutarnje stimulacije. Lako se uklanjaju zahvaljujući silikonskoj vrpci. Redovita uporaba kuglica pruža bolji osjećaj tijekom sexa za vas i vašeg partnera. Lako se čisti nakon uporabe.

Uputstva za uporabu
Prije korištenja kuglice očistiti sa specijaliziranim sredstvom za čišćenje sexualnih igračaka ili antibakterijiskim sapunom i nakon toga isprati toplom vodom. Prije umetenja kuglica u vaginu, treba staviti lubrikant na vodenoj bazi. Lagano i nježno stavljaje kuglice u vaginu, ali pazite na to da metalni prsten za izvlačenje ostane vani. Ako je umetanje teško legnite na leđa sa savijenim koljenima ili stanite uspravno i jednu nogu stavite na povišeno mjesto. Nakon umetanja kuglica stisnite mišiće oko njih, što više stišćete mišiće oni će postajati sve snažniji.

Upozorenje
Da biste izbjegli ozljede ili pogoršavanje postojeće ozljede, nemojte koristiti ovaj proizvod na natečenim i nadraženim područjima ili na posjekotinama.

Dodatne informacije

Sadržaj pakiranja

satenska vrećica za skladištenje, vaginalne kuglice na silikonskoj niti

Materijal

metalne kuglice, silikonska nit

Namjena

Ženski

Težina

200g

Opseg

9.5 cm

Naziv na deklaraciji

Pedeset nijansi sive unutarnja božica srebrne kuglice za užitak