Vibrirajući analni čep s daljinskim upravljačem – Asher

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 16,63 €! 49,90  Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Uronite u svijet analnog seksa uz vibrirajući analni čep Asher. Vibracijama možete upravljati tipkom na samom uređaju ili uživati u neizvjesnosti i daljinski upravljač prepustiti partneru!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 15 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: AC-234 Brend:

Opis

Vibrirajući analni čep s daljinskim upravljačem – Asher nudi 6 različitih načina vibriranja kojima možete upravljati putem bežičnog daljinskog upravljača ili tipkom na samom uređaju. Domet daljinskog upravljača je čak 9 metara. Analni čep i daljinski upravljač jednostavno se pune pomoću kabela s magnetskom priključnicom koji dolazi u pakiranju. Potpuno napunjeni vibrirajući analni čep moći ćete koristiti 70 minuta na srednjem intenzitetu prije nego se baterija isprazni.

Izrađen je od premium silikona ugodnog na dodir i potpuno sigurnog za tijelo. Suženi vrh i oblik suze omogućuju jednostavno umetanje, dok proširena baza pruža sigurnost prilikom upotrebe. Preporučujemo koristiti uz dodatak lubrikanta na bazi vode.

Analni čep je potpuno vodootporan i možete ga koristiti ispod tuša ili u kadi. Daljinski upravljač nije vodootporan.

Dimenzije analnog čepa:
Ukupna dužina: 12 cm
Promjer: 4 cm (najšira točka)
Dužina za umetanje: 7,9 cm

Uputstva za uporabu
Prije i poslije upotrebe analni čep operite sapunom i vodom ili dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Daljinski upravljač nije vodootporan!

Upravljanje vibracijama na analnom čepu:
Kako biste uključili uređaj, pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje na vibratoru nekoliko sekundi. Ponovno pritisnite istu tipku za promjenu načina vibracije i držite ga nekoliko sekundi kako biste ga isključili.

Upravljanje putem daljinskog upravljača:
Najprije pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje na analnom čepu nekoliko sekundi, a potom pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje na daljinskom upravljaču dvije – tri sekunde. Kratki pritisak na gornju tipku koja se nalazi na daljinskom upravljaču mijenja intenzitet ili ritam vibracije. Podsjećamo vas da daljinski upravljač ima radni radijus do 9 metara.

Upozorenje
Koristiti s dodatkom lubrikanta na bazi vode, ostali lubrikanti mogu oštetiti silikon. Nemojte puniti mokar uređaj! Ne močite daljinski upravljač.

Dodatne informacije

Materijal

Silikon, Abs

Sadržaj pakiranja

1 analni čep, 1 daljinski upravljač, 1 kabel za punjenje

Naziv na deklaraciji

Vibrirajući analni čep s daljinskim upravljačem – Asher

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.