Kako odabrati odgovarajuću pumpu za penis?


Pumpe za penis koriste se kako bi pomoću vakuuma ili tlaka vode povukli krv u penis te time postigli i osnažili vašu erekciju. Osobe s erektilnom disfunkcijom također mogu koristiti pumpe za penis kako bi na ovaj način umjetno postigli erekciju. Moramo napomenuti da erekcija koja je stvorena pomoću pumpe za penis, neće biti iste jačine poput prirodne erekcija. Nakon što prestanete s pumpanjem i maknete pumpu, potrebno je staviti prsten za penis koji dolazi na korijen penisa i sprječava brzi povratak krvi iz penisa natrag u tijelo.

Pumpe dijelimo na zračne i vodene penis pumpe:

  • Zračne pumpe izbacivanjem zraka iz cilindra pumpe i stvaranjem vakuuma dovode krv unutar penisa.
  • Vodene pumpe su vrlo popularne i cjenovno nešto skuplje od zračnih pumpi. Prakticiraju se pod tušem ili u kadi i koriste tlak vode kako bi krv iz tijela pristigla u penis.

Napomena: Prilikom kupnje pumpe za penis potrebno je pripaziti na dimenzije cilindra same pumpe (dužina i širina).


Može li se upotrebom penis pumpe povećati penis?

Krv prilkom upotrebe penis pumpe pomoću vakuuma ili tlaka ulazi u spužvaste dijelove penisa. Kada dovedete krv unutar penisa, vidjeti ćete povećanje koje neće biti trajno, već će se nakon kraćeg vremena krv vratiti iz penisa u tijelo. Redovitim vježbanjem penis pumpom i dovođenjem veće od uobičajene količine krvi unutar penisa postoji mogućnost za širenje tkiva. Ako budete uporni možete vidjeti i trajne rezultate što naravno ovisi od osobe do osobe.

Kako koristiti pumpu za penis?

Prije upotrebe pumpe za penis upoznajte se s radom pumpe kako bi u svakom trenutku prilikom vježbanja mogli otpustiti vakuum unutar cilindra. Penis u poluerektivnom stanju stavite unutar pumpe i lagano je pritisnite uz tijelo kako bi se stvorio vakuum. Za bolje postizanje vakuuma između tijela i cilindra pumpe za penis, razmažite malo lubrikanta na gumu koja prijanja uz vaše tijelo, a ako je potrebno, možete i obrijati dlake koje vam smetaju na intimnom dijelu. Kako bi smanjili trenje unutar pumpe prilikom širenja tkiva penisa, preporučljivo je lubrikantom namazati i cijeli penis.
Pritiskom na jastučić ili ručicu pumpe za penis izbacujete zrak izvan cilindra i dovodite krv unutar penisa. Ako ste tek započeli s treninzima, nemojte vježbati dulje od 5 – 10 minuta dnevno.

Kada se osjećate spremno (nakon što ste redovito vježbali barem nekoliko tjedana), možete malo produžiti vrijeme vježbanja i treninge provoditi dva puta dnevno-ujutro i navečer. Ako ste postigli željene rezultate, polako smanjite dužinu i količinu treninga i trenirajte samo onoliko koliko vam je potrebno kako bi zadržali rezultate koje ste postigli. Nikad ne pretjerujte s vježbanjem i ako osjetite nelagodu prekinite trening. Nemojte očekivati rezultate već „sutra“ i budite strpljivi i uporni!