Igra za parove “Pedeset noći nestašnosti”

15,70  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Tražite inspiraciju kako bi začinili zabavu u spavaćoj sobi? Isprobajte ovu zločestu igru i razbijte staru rutinu!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 33 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: N9125 Brend:

Opis

Ukoliko želite začiniti večeri s Vašim partnerom, samo dodati malo romantike ili pak isprobati nešto novo i zločesto, ova igra je pravi izbor za Vas. Razbijte monotoniju i podignite zabavu u spavaćoj sobi na novu razinu.
U pakiranju ćete pronaći 50 omotnica s 5 razina igre. Svaka razina igre označena je svojom bojom-bijela, roza, crvena, bordo crvena i crna. Započnite s bijelom u kojoj se skrivaju romantični zadaci, a zatim podižite intenzitet zadataka dok ne završite s crnom bojom omotnica u kojoj su najzločestije igrice i naredbe.
Bacanjem kockice određujete boju omotnice. Ukoliko dobijete žutu boju, sami izaberite boju omotnice i uživajte!
Igra je na engleskom jeziku.

Uputstva za uporabu
Bacite kockicu i prema dobivenoj boji uzmite omotnicu. Izvršite zadatak ili sugestiju. Ukoliko na kockici dobijete žutu boju, sami birajte boju omotnice. Bijela boja označava romantične zadatke, dok tamnija boja označava sve zločestije zadatke. U crnim omotnicama kriju se najzločestiji zadaci.

Dodatne informacije

Sadržaj pakiranja

50 omotnica u različitim bojama, kockica

Naziv na deklaraciji

Pedeset noći nestašnosti

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.