Igra za parove – Romantični izazov u 30 dana

11,80  88,91 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 2,60€

Pomoću 30 romantičnih izazova još se više zbližite s voljenom osobom ili pokažite da je ljubav prisutna baš kao i prvog dana.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 73 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: SP6221 Brend:

Opis

Igra za parove s kojom možete izvršiti 30 dana romantičnih izazova koji će vas natjerati da zajedno proživite svoje najbolje i najslađe trenutke.

Kroz 30 dana svaki dan izvucite karticu sa zadatkom koji vas potiče na zajedničko druženje i upoznavanje. Igra ne sadrži erotske zadatke, već samo romantične koji vas potiču na provođenje zajedničkih trenutaka. Zadaci su napisani na engleskom i španjolskom jeziku. Dimenzije kutije u kojoj se nalaze kartice je 11 cm x 11 cm.

Igra može biti simpatičan i zanimljiv poklon.

Namijenjena je za dva igrača i mogu je igrati svi parovi bez obzira na spol i seksualnu orijentaciju.

Uputstva za uporabu
Predviđeno trajanje igre je 30 dana. Preporuka je da svaki dan izvršite predloženu naredbu kako bi se partneri još bolje upoznali i zbližili prolazeći kroz zajedničke romantične trenutke.

Dodatne informacije

Sadržaj pakiranja

30 kartica za izvlačenje

Naziv na deklaraciji

Igra za parove-Romantični izazov u 30 dana

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 2,60€ (19,59kn) za Hrvatsku ili 3,90€ (29,38kn) za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ (301,38kn) dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€ (49,73kn).

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.