Akcija!

Impound „Chastity“ – kavez za penis

329,00 kn 305,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Vrijeme je da zaključate svoj penis i Vi ili Vaš partner odlučite kada ćete ga osloboditi!

Ovaj proizvod u 2020. kupljen je 8 puta

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, moguće je uz prethodnu najavu.

Šifra proizvoda: N10350 Kategorija: Oznaka: Proizvođač:

Opis

Spiralni kavez napravljen je od čelika s manganom, te tako ima odličnu otpornost na koroziju. Ovakav čelik također ima povećanu žilavost tako da će Vaš kavez imati dugi vijek trajanja. Jednostavno se čisti i održava, te je pogodan za dugotrajnije nošenje. U paketu dolaze lokot i tri ključa. Sami odlučite da li ćete ključeve čuvati Vi ili netko drugi.

Ukupna dužina kaveza je 8.5 cm, unutarnja dužina kaveza je 7cm. Širina kaveza je 4cm. U paketu dolaze tri prstena različite veličine koja se stavljaju iza testisa kako bi Vi mogli odabrati koji prsten Vam najviše odgovara. Težina sprave je 300 grama. Proizvod dolazi u praktičnoj satenskoj vrećici za skladištenje. Veličine prstena su 40mm, 45mm i 50mm.

Jednom kada zaključate penis, erekcije nisu moguće, a Vi uživajte u slatkom mučenju!

Uputstva za uporabu
Prije uporabe očistite proizvod blagim sapunom i tekućom vodom ili dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Uzmite prsten odgovarajuće veličine. Uvijek imajte rezervni ključ na sigurnom mjestu kako bi se mogli osloboditi. U početku nosite kavez najviše pola sata, a kasnije s redovitim treninzima po malo povećavajte vrijeme nošenja. Nakon uporabe proizvod operite blagim sapunom i tekućom vodom ili dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle.

Upozorenje
Ne nosite ovaj kavez ukoliko osjetite ikakvu nelagodu.

Dodatne informacije

Dužina kaveza

8.5 cm

Unutarnja dužina kaveza

7 cm

Širina kaveza

4 cm

Veličine prstena

40 mm, 45 mm i 50 mm

Težina

300 g

Materijal

Čelik s manganom

Sadržaj pakiranja

1 kavez za penis, 1 lokot, 3 ključa, 3 prstena

Naziv na deklaraciji

Impound „Chastity“ – kavez za penis

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.