Bondage play svijeće 3 kom

13,10  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Stimulirajte osjetila temperaturom i peckavim osjećajem!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 27 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: RI8048 Brend:

Opis

Zapalite svijeću i pustite da vosak lagano kapa po tijelu i stimulira Vaša osjetila laganim peckanjem. Što je svijeća prilikom kapanja voska bliža tijelu, vosak će biti topliji. Na ovaj način možete birati volite li stimulaciju tek blago toplim voskom ili želite da vosak ipak malo jače pecka prilikom dodira s kožom. Ne preporučujemo kapanje s visine manje od 40 cm – 50 cm.

U setu dolaze tri svijeće u tri boje-crna, bijela i crvena. Svijeće su obogaćene ugodnim mirisom koji će se osjećati prilikom gorenja.

Vosak ne kapajte na intimne dijelove, pupak i otvore.

Uputstva za uporabu
Vosak ne kapajte na tijelo s male udaljenosti kako temperatura voska ne bi bila previše velika. Proizvod uvijek upotrebljavajte u dogovoru s partnerom, bez prisile. Prije kapanja voska na tijelo kapljicu voska kapnite na ruku kako bi mogli osjetiti temperaturu voska i odrediti udaljenost kapanja.

Upozorenje
Ne ostavljajte goruću svijeću bez nadzora. Vosak ne kapajte na intimne dijelove, pupak i otvore. Ne kapajte vosak s udaljenosti od tijela koja je manja od 40 cm – 50 cm.

Dodatne informacije

Sastojci

Parafin, miris, pigment

Dužina svijeće

17 cm

Širina svijeće

1,6 cm

Sadržaj pakiranja

3 svijeće

Naziv na deklaraciji

Bondage play svijeće 3 kom

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.