Set za vezanje od 8 dijelova za početnike

309,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Novi bondage set proizvođača Loving Joy! Zadovoljiti će srednje korisnike, ali i početnike uvesti u igre vezanja i dominantnosti.

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Set sadrži osam dijelova koji će u potpunosti biti dovoljni za Vašu „bondage“ zabavu.
U paketu se nalaze: mekane lisice za ruke s lancem, mekane lisice za gležnjeve s lancem, ball gag (loptica za usta) s otvorima za disanje, mekani ovratnik, povodac, povez za oči, bič, uže.

Uputstva za uporabu
Set koristite oprezno kako bi Vašem partneru i Vama uvijek bilo ugodno. Pazite da proizvodi kojima se može regulirati stezanje nikad ne budu previše stegnuti na dijelovima tijela.

Upozorenje
Koristite proizvod prema uputama, u suprotnom može dovesti do ozljeda. Upotrebljavajte ga samo u dogovoru s partnerom, bez prisile. Uvijek imajte sigurnu riječ kako bi u svakom trenutku mogli prekinuti igru ako jedan od partnera to poželi.

Dodatne informacije

Sadržaj pakiranja

mekane lisice s lancem, mekane lisice za gležnjeve s lancem, ball gag (loptica za usta) s otvorima za disanje, mekani ovratnik, povodac, povez za oči, bič, uže.

Materijal

umjetna koža

Naziv na deklaraciji

Loving Joy početnički bondage set(8 dijelova)