Povezi za ruke s pričvršćenjem na sobna vrata-Loving Joy

179,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Zaključajte ulaz i prepustite se užitku vezanja. Pričvrstite povez na ruke, zatim na vrata i krenite!

Na zalihama samo: 2 kom.

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, moguće je uz prethodnu najavu.

Šifra proizvoda: N10447 Kategorija: Proizvođač:

Opis

Ovaj proizvod načinjen je od čvrstog materijala kako bi mu se produžio vijek trajanja. Prikladan je za početnike zbog toga što su dijelovi koji dolaze na zapešća obloženi mekim materijalom, te su prilagodljive veličine. U slučaju nelagode proizvod je opremljen trakama za brzo otpuštanje. Izvrstan bondage početnički set.

Uputstva za uporabu
Objesite remene preko sobnih vrata tako da metalni dijelovi ostanu sa suprotne strane od one na kojoj želite da bude Vaš partner. Zatvorite vrata i osigurajte ih kako ne bi došlo do ozljeda. Prilagodite dijelove za zapešća prema željenoj veličini. Koristite traku za brzo otpuštanje u slučaju nelagode ili potrebe brzog oslobađanja.

Upozorenje
Koristite proizvod prema uputama, u suprotnom može dovesti do ozljeda. Upotrebljavajte ga samo u dogovoru s partnerom, bez prisile. Uvijek imajte sigurnu riječ kako bi u svakom trenutku mogli prekinuti igru ako jedan od partnera to poželi.

Dodatne informacije

Materijal

čvrsta tkanina, metalni dijelovi za viješanje

Sadržaj pakiranja

dva dijela za zapešća, metalni dijelovi za viješanje, remeni

Naziv na deklaraciji

Povezi za ruke s pričvršćenjem na sobna vrata-Loving Joy

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.