Sive-metalne lisice iz službene kolekcije Pedeset nijansi

139,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Zaključajte zapešća partneru zajedno ili za krevet, te otkrijte uzbuđenje ograničenja. Savršeno da zadržite partnera na mjestu tijekom igre. Prije nego što počnete, odlučite tko će biti dominantan, a tko pokoran. Naravno, uvijek se možete i zamijeniti.

Ovaj proizvod u 2020. kupljen je 4 puta

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, moguće je uz prethodnu najavu.

Šifra proizvoda: N9563 Kategorija: Proizvođač:

Opis

Klasične metalne lisice koje možete koristiti za vezanje u spavaćoj sobi ili samo za predigru. Posjeduju ručicu za brzo otpuštanje ukoliko nije moguće doći do ključa.

Uputstva za uporabu
Prije uporabe odvojite ključeve. Jedan ključ stavite na sigurno mjesto tako da lagano možete doći do njega. Isprobajte lisice prvo tako da se upoznate s time kako se otključavaju i zaključavaju. Kada ste dovoljno upoznati kako proizvod funkcionira stavite lisice preko partnerovih zapešća i zaključajte ga na mjestu. Kako biste otključali lisice koristite jedan od ključeva ili polugu za brzo otključavanje da se brzo oslobodite. Postavite granice prije nego što počnete kako bi se osjećali ugodno. Imajte sigurnu riječ koja će značiti da stanete.

Upozorenje
Da biste izbjegli ozljedu ili pogoršavanje ozljede koje su prije postojale, nemojte koristiti ovaj proizvod na natečenim i nadraženim područjima ili na posjekotinama.

Dodatne informacije

Sadržaj pakiranja

dva ključa, metalne lisice, satenska vrećica za čuvanje

Materijal

metalne lisice

Namjena

Muški, Unisex, Za parove, Ženski

Naziv na deklaraciji

Pedeset nijansi sive „moj si“ metalne lisice

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.