Set za vezanje zapešća i gležnjeva s pričvršćenjem ispod madraca – ponovno dostupno

219,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Prepustite se partnerovim dodirima dok su Vam zapešća i gležnjevi čvrsto zavezani i isprobajte kako je nekom drugom u potpunosti prepustiti igru!

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Iznimno lagan za korištenje i podešavanje. Četiri potpuno prilagodljive lisice s mekim dijelom koji dolazi oko zapešća i gležnjeva. Izrađen od iznimno čvrste tkanine. U slučaju nelagode proizvod je opremljen trakama za brzo otpuštanje.

Uputstva za uporabu
Prilagodite lisice veličini zapešća i gležnjeva. Remene prilagodite tako da možete zavezati zapešća, te spojiti remen ispod madraca. Isto ponovite i za gležnjeve. Koristite traku za brzo otpuštanje u slučaju nelagode ili potrebe brzog oslobađanja.

Upozorenje
Koristite proizvod prema uputama, u suprotnom može dovesti do ozljeda. Upotrebljavajte ga samo u dogovoru s partnerom, bez prisile. Uvijek imajte sigurnu riječ kako bi u svakom trenutku mogli prekinuti igru ako jedan od partnera to poželi.

Dodatne informacije

Materijal

čvrsta tkanina

Sadržaj pakiranja

četiri lisice s mekim dijelom, remeni

Naziv na deklaraciji

Loving Joy set za vezanje zapešća i gležnjeva s pričvršćenjem ispod madraca