Bič-“Bound to please”

109,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Kvalitetno napravljen bič koji će uvesti „red“ u vašu spavaću sobu.

Na zalihama samo: 2 kom.

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju! Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, trenutno nije moguće.

Kategorija: Proizvođač:

Opis

Ovaj proizvod pogodan je za početnike, ali i naprednije korisnike. Izveden je s elegantnim metalnim detaljima. Na dijelu za držanje nalazi se uzica koja jamči dodatnu sigurnost kako bič ne bi ispadao iz ruke.

Upozorenje
Upotrebljavajte proizvod samo u dogovoru s partnerom, bez prisile. Uvijek imajte sigurnu riječ kako bi u svakom trenutku mogli prekinuti igru ako jedan od partnera to poželi.

Dodatne informacije

Naziv na deklaraciji

Bič-"Bound to please"

Sadržaj pakiranja

1 bič

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticom i uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 30kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna.