Masturbator boje kože s vibracijom – Rain

24,10  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Muški masturbator realističnog dizajna koji ima mogućnost vibracije kako biste mogli uživati još više.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 57 puta

Nema na zalihi

SKU: T331157 Brend:

Opis

Masturbator Rain je napravljen od realističnog TPE materijala koji je mekan, elastičan i brzo se zagrijava do vaše tjelesne temperature. Vrlo je izdržljiv i jednostavan za čišćenje.

Oblikovan je vrlo realno, a rebrasti kanal pružiti će dodatnu stimulaciju prilikom penetracije. U pakiranju dolazi i mini vibrator koji možete smjestiti u predviđeni utor na masturbatoru i uživati u vibracijma. Mini vibrator ima jednu brzinu vibracije i koristi 1 AAA bateriju koja nije uključena u pakiranju.

Dužina masturbatora: 12,7 cm (na kraju masturbatora nalazi se otvor, tako da problema s penetracijom neće imati ni osobe s većim proporcijama penisa od 13,3 cm)
Promjer masturbatora: 5,5 cm
Promjer otvora: 1,8 cm (otvor je rastezljiv i prilagodljiv do širine 4 cm)

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe sve isperite tekućom mlakom vodom, dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Ne koristite sapun jer on može oštetiti materijal. Obavezno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana. Nakon uporabe ponovite postupak ispiranja mlakom vodom bez sapuna. Ponovno dezinficirajte uložak i sve ostavite da se dobro osuši na zraku. Kada su svi dijelovi dobro osušeni koristite posebni puder koji će obnoviti uložak i sačuvati ga do ponovne uporabe. Ovakvo održavanje omogućiti će dugi vijek trajanja masturbatora.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu masturbatora. Mini vibrator nije vodootporan.

Dodatne informacije

Materijal

ABS, TPE

Dužina mini vibratora

6 cm

Sadržaj pakiranja

1 masturbator, 1 mini vibrator

Naziv na deklaraciji

Masturbator s vibracijom boje kože-Rain

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.