Muški masturbator-Extreme Toyz Beefy Snatch

149,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 20kn

Realističan masturbator koji će Vas zasigurno brzo dovesti do vrhunca!
Pogledajte detalje proizvoda

Ovaj proizvod u 2021. kupljen je 12 puta

Nema na zalihama

SKU: RD 261 Kategorija: Brend:

Opis

Masturbator je napravljen od Fanta Flesh materijala koji je na dodir iznimno realističan. S ovim masturbatorom uživajte sami ili ga uvedite u igru s partnerom kako bi zabavu podigli na višu razinu.

Dužina masturbatora je 15 cm, a dužina utora 13,5 cm. Materijal je rastezljiv i vrlo prilagodljiv. Održavanje je jednostavno, samo isperite toplom vodom i pošpricajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle.

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe sve isperite tekućom mlakom vodom, dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Ne koristite sapun jer on može oštetiti materijal. Obavezno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana. Nakon uporabe ponovite postupak ispiranja mlakom vodom bez sapuna. Ponovno dezinficirajte uložak i sve ostavite da se dobro osuši na zraku. Kada su svi dijelovi dobro osušeni koristite posebni puder koji će obnoviti uložak i sačuvati ga do ponovne uporabe. Ovakvo održavanje omogućiti će dugi vijek trajanja masturbatora.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu masturbatora.

Dodatne informacije

Materijal

FantaFlesh

Dužina

15cm

Dužina utora

13,5 cm

Promjer utora

0,5 cm (rastezljiv)

Sadržaj pakiranja

1 masturbator, 10 ml sredstva za čišćenje igračaka za odrasle, 10 ml lubrikanta

Naziv na deklaraciji

Muški masturbator-Extreme Toyz Beefy Snatch

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 40kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.