Puder za obnavljanje uloška muškog FLESHLIGHT masturbatora

11,80  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Održavajte i produžite vijek trajanja vašeg Super Skin uloška muškog masturbatora. Korištenjem Fleshlight pudera, bit će kao nov i nakon mnogo korištenja.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 89 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: N8265 Brend:

Opis

Original Fleshlight puder za održavanje muškog masturbatora omogućiti će Vam da Vaš uložak od Super Skin materijala i nakon dugo vremena korištenja bude kao nov, te da Vam uvijek pruža onaj isti realističan osjećaj.

Koristite ovaj puder svaki put nakon uporabe kako bi obnovili uložak u Fleshlight masturbatoru i time ćete znatno produžiti njegov vijek, ali i održavati njegovu mekoću. Uz Fleshlight puder preporučuje se i dezinficiranje sa sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle.

Uputstva za uporabu
Nakon uporabe izvadite uložak Vašeg masturbatora iz plastičnog kućišta. Najprije ga isperite tekućom mlakom vodom i dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Ponovno isperite. Pustite uložak da se posuši na zraku, te ga nakon toga cijelog posipajte puderom u tankom sloju. Nakon toga uložak vratite u plastično kućište i spremite na suho mjesto.

Dodatne informacije

Sastojci

100% kukuruzni škrob

Količina

118ml

Naziv na deklaraciji

Puder za obnavljanje uloška muškog FLESHLIGHT masturbatora

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.