Puder za obnavljanje uloška muškog FLESHLIGHT masturbatora

86,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Održavajte i produžite vijek trajanja vašeg Super Skin uloška muškog masturbatora. Korištenjem Fleshlight pudera, bit će kao nov i nakon mnogo korištenja.

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom ili u --- u najbliži poštanski ured u diskretnom pakiranju!

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, po dogovoru.

Kategorije: , Proizvođač:

Opis

Original Fleshlight puder za održavanje muškog masturbatora omogućiti će Vam da Vaš uložak od Super Skin materijala i nakon dugo vremena korištenja bude kao nov, te da Vam uvijek pruža onaj isti realističan osjećaj. Koristite ovaj puder svaki put nakon uporabe kako bi obnovili uložak u Fleshlight masturbatoru i time ćete znatno produžiti njegov vijek, ali i održavati njegovu mekoću. Uz Fleshlight puder preporučuje se i dezinficiranje sa sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle.

Uputstva za uporabu
Nakon uporabe izvadite uložak Vašeg masturbatora iz plastičnog kučišta. Najprije ga isperite tekućom mlakom vodom i dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Ponovno isperite. Pustite uložak da se posuši na zraku, te ga nakon toga cijelog posipajte puderom u tankom sloju. Nakon toga uložak vratite u plastično kućište i spremite na suho mjesto.

Dodatne informacije

Sastojci

100% kukuruzni škrob

Količina

118ml

Naziv na deklaraciji

Puder za obnavljanje uloška muškog FLESHLIGHT masturbatora