Igra Choc&Pepper

129,00 kn Plaćanje unaprijed nije potrebno

Zaigrajte četiri različite razine ove igre i tek kada ste gotovi sa svim zadacima krenite na vođenje ljubavi. Jesmo li spomenuli da prvi koji doživi orgazam gubi igru?

Na zalihama

Naručite --- i dostavljamo već u --- GLS dostavnom službom u diskretnom pakiranju. Koronavirus zasad nema utjecaj na isporuku naših paketa.

locodels Dostava istoga dana dostupna je za područje Zagreba i okolice, Svete Nedelje, Samobora, Zaprešića i Velike Gorice radnim danima za naružbe do 14:00h.

Kontaktirajte nas za točno vrijeme dostave na otoke putem GLS-a ili Hrvatske Pošte. Osobno preuzimanje u Zagrebu, Shopping centar Prečko, moguće je uz prethodnu najavu.

Šifra proizvoda: 8435097862262 Kategorija: Oznake: , Proizvođač:

Opis

Igru je namijenjena za dva igrača. Sadrži 48 kartica koje su podjeljene u slijedeće razine:
1 razina – „Milk chocolate“
2 razina – „Dark chocolate“
3 razina – „Mild spicy“
4 razina – „Hot spicy“

Intenzitet igre se podiže kako prelazite prema „začinjenim“ karticama. Da biste krenuli na novu razinu igre, uvijek morate proći test na kartici s trenutne razine igre. U setu dolazi i povez za oči kako bi neki od zadataka bili još zanimljiviji. Kada ste gotovi sa svim razinama, možete krenuti na vođenje ljubavi. Igrač koji prvi doživi orgazam, izgubio je igru. Imate li hrabrosti pokušati? Igra je dostupna na engleskom i španjolskom jeziku.

Uputstva za uporabu
Karte razdvojite po razinama, a zatim promiješajte svaku razinu. Karte moraju biti okrenute licem prema dolje, razdvojene u 4 hrpe prema razini kojoj odgovaraju. Najstariji igrač počinje igrati uzimajući karticu 1. razine; on će obaviti naznačeni test. Tada je red na drugom igraču, koji mora uzeti još jednu kartu 1. razine i obaviti test, i tako dalje sve dok se uspješno ne izvrše sve radnje razine 1 da bi se prešlo na sljedeću. Nakon što su sve razine prevladane, igrači mogu voditi ljubav. Prvi koji je dostigao orgazam gubi igru.

Dodatne informacije

Sadržaj pakiranja

48 kartica, 1 povez za oči

Naziv na deklaraciji

Igra Choc&Pepper

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini (beskontaktno), karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 20kn. Za narudžbe veće od 300kn dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 50kn.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.