Pumpa za penis – Menzstuff Trigger Pump

23,70  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Penis pumpa pomaže osnažiti Vašu erekciju, a redovitom uporabom pumpe za penis možete i povećati tkivo penisa.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 75 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: T21416 Brend:

Opis

Pumpe za penis mogu biti odlična pomagala za jačanje erekcije ili povećanje penisa. Stiskanjem ručice na pumpi, izvlačite zrak iz cilindra i na taj način dovodite krv unutar penisa. Na ovaj način možete osnažiti erekciju ili privremeno povećati tkivo penisa. Ako budete dovoljno uporni i redovito vježbate s pumpom za penis, povećanje penisa ne mora biti samo privremeno, već može biti i trajno. Važno je napomenuti da prilikom vježbanja uvijek morate biti oprezni i nikad ne pretjerivati s količinom i duljinom treninga.

Pumpa ima ergonomsku ručku kako bi što jednostavnije mogli postići vakuum unutar cilindra i ventil za brzo otpuštanje pritiska. Na dnu cilindra nalazi se mekana guma koja odlično prijanja na tijelo i omogućuje lakše stvaranje tlaka unutar cilindra.

Cilindar je potpuno proziran što omogućuje da u svakom trenutku vidite što se događa prilikom pumpanja. Male oznake na cilindru pomoći će vam da pratite napredak koji postižete prilikom vježbanja.

Dužina cilindra: 21 cm
Unutarnji promjer cilindra: 5,5 cm

Uputstva za uporabu
Prije uporabe upoznajte se s radom pumpe. Na penis stavite lubrikant na bazi vode kako bi smanjili trenje pri širenju tkiva u pumpi. Pumpu zatim stavite na penis i lagano započnite stvarati vakuum pritiskom na ručicu. Prvih nekoliko tjedana možete koristiti pumpu maksimalno 5 – 10 min dnevno. Nakon toga povećajte trajanje korištenja pumpe na najviše 10 – 20 minuta dnevno. Bitno je napomenuti da rezultati ovise od osobe do osobe, a tako će si svaka osoba prema ovom naputku prilagoditi upotrebu pumpe. Prije i poslije uporabe operite toplom vodom i blagim sapunom.

Upozorenje
Nikad ne pretjerujte s treninzima, te ukoliko osjetite bol ili nelagodu odmah prestanite s pumpanjem, u suprotnom mogu se dogoditi neželjene ozljede. Da bi se postigli rezultati potrebno je trenirati više mjeseci, što naravno ovisi od osobe do osobe.

Dodatne informacije

Materijal

ABS, TPE

Sadržaj pakiranja

1 pumpa za penis

Naziv na deklaraciji

Pumpa za penis-Menzstuff Trigger Pump

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.