Satisfyer Power Masturbator s aplikacijom za daljinsko upravljanje

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 6 rata po 13,83 €! 83,00  Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Masturbator sa silikonskim nastavkom za umetanje penisa. Pruža vibracijske podražaje kojima možete upravljati putem tipki na samom uređaju ili putem besplatne Satisfyer connect aplikacije.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 18 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: D-232930 Brend:

Opis

Crna navlaka za umetanje penisa napravljena je od kvalitetnog i fleksibilnog silikona. Na unutarnjoj strani navlake nalaze se rebrasta izbočenja koja dodatno stimuliraju vrh penisa.

Satisfyer Power Masturbator pruža stimulaciju putem intenzivnih vibracija koje se šire cijelim masturbatorom i tako dolaze do vrha penisa u kojem su smješteni brojni živčani završetci. Otvor za prst na donjem dijelu uređeja omogućuje lakše i jednostavnije držanje masturbatora prilikom korištenja. Zbog svoje fleksibilnosti silikonska navlaka se jednostavno može prilagoditi gotovo svakom opsegu penisa.

Upravljanje proizvodom može se izvršiti tipkama na samom uređaju ili putem besplatne Satisfyer Connect aplikacije za Android i iOS mobilne sustave.

Aplikacija omogućava mnoštvo dodatnih i uzbudljivih opcija kao što su:
– pomoću Remote Partner opcije unutar aplikacije možete uživati s voljenom osobom bez obzira koliko ste udaljeni jedan od drugoga i putem aplikacije upravljati Satisfyer uređajem ili uređajima.
– izrada vlastitih programa vibracija koje ako želite možete podijeliti s drugim korisnicima
– vibracija u ritmu zvukova iz okoline ili u ritmu odabrane pjesme sa Spotify-ja i drugih streaming aplikacija
– otkrijte erotske audio priče na engleskom jeziku (vaš Satisfyer uređaj vibrirati će u skladu s pričom)

Potpuno je vodootporan zbog čega je održavanje vrlo jednostavno. Preporučujemo koristiti s dodatkom lubrikanta na bazi vode.

U pakiranju dolazi USB kabel s magnetskom priključnicom pomoću kojeg je punjenje uređaja vrlo jednostavno.

Silikon ne sadrži štetne tvari i siguran je za tijelo.

Upravljanje putem aplikacije zahtijeva:
– android 7.0 ili noviji
– Iphone 13.0 ili noviji
– Apple watchOS 6.0 ili noviji

Ukupna dužina: 23 cm
Promjer masturbatora: 5,5 cm
Penetracijska dubina: 12,5 cm

Uputstva za uporabu
Prije i poslije upotrebe isperite toplom vodom i blagim sapunom ili isperite toplom vodom i sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Koristite isključivo s lubrikantom na bazi vode, ostali lubrikanti mogu oštetiti proizvod. Kada je uređaj ispravno spojen na punjenje, svjetlosni indikator će treperiti. Baterija je u potpunosti napunjena kada svjetlosni indikator prestane treperiti. Pritisak u trajanju od 3 sekunde na tipku za pokretanje pokrenuti će ili isključiti vibracije. Povezivanje putem Bluetootha – na android ili iOS uređaj preuzmite aplikaciju Satisfyer Connect, te slijedite upute za postavljanje aplikacije. Na Satisfyer masturbatoru pritisnite tipku s oznakom “+” i držite je 4-5 sekundi. Nakon toga masturbator će dva puta kratko zavibrirati i led svjetlosni indikator će početi treperiti. Uređaji su spremni za povezivanje.

Upozorenje
Izbjegavajte dodir USB punjača s vodom i budite sigurni da je masturbator potpuno suh prije punjenja. Kako biste produžili vijek trajanja baterije, barem jednom mjesečno napunite bateriju do kraja. Ne ostavljajte na direktnom sunčevom svjetlu. Ne koristite na nadraženim i iritiranim mjestima. Ne skladištite mokar uređaj.

Dodatne informacije

Materijal

ABS, silikon

Naziv na deklaraciji

Satisfyer Power Masturbator s aplikacijom za daljinsko upravljanje

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.