Tips & Tricks za upoznavanje preko interneta

Bili Generacija Z ili Milenijalci, jedno je sigurno, spontano susretanje postalo je sve rijeđe, a zamijenila ga je, očekivano, online inačica.

Online dejtanje postalo je sve popularnije u današnjem digitalnom dobu, a s mnoštvom dostupnih aplikacija i web mjesta za upoznavanje, ovakva vrsta susretanja zbilja djeluje interesantno i privlačno.

No, bez obzira jeste li tek početnik ili već iskusni veteran u ovakvom pronalasku društva, preporučujemo da pročitate savjete koji vam mogu biti od pomoći kako biste izbjegli eventualne neugodnosti i izvukli samo nabolje od online sastajanja.

Odeberite pravu platformu

Odvojite vrijeme za istraživanje i odaberite platformu koja najbolje odgovara vašim željama. Bez obzira tražite li ozbiljnu vezu ili se samo povremeno želite zabaviti u novom društvu, prava platforma može značajno utjecati na vaše iskustvo. Nabrojat ćemo nekoliko najpoznatijih platformi: Tinder, Badoo, Bumble, Grindr, DateMyAge, EuroDate, …

Izradite vjerodostojan profil

Prilikom izrade profila zapamtite da je najvažnije biti iskren želite li privući kompatibilnog partnera. Nemojte gubiti svoje i tuđe vrijeme na lažno predstavljanje. I zapamtite, niste vidljivi samo onima kojima želite biti vidljivi, na istoj platformi možda se nalazi i vaš susjed, prijatelj ili brat. Ne sramotite se!

Sigurnost

Prioritet neka uvijek bude vaša sigurnost. Izbjegavajte dijeljenje osobnih podataka, adrese, bankovnog računa ili drugih financijskih detalja. Svi smo gledali film Tinder Swindler, zar ne? Neka mjesto prvih sastanaka uvijek bude javno i uvijek vjerujte svojim instinktima. 

Razgovori

Razgovori su kamen temeljac online upoznavanja. Razmislite prije nego postavite neko pitanje i razmislite nakon što pročitate partnerov odgovor na svoje pitanje, a iskreno odgovarajte na pitanja upućena vama. Često odgovore ne čitamo aktivno, a ovdje nas to može uvaliti u nevolju. Smisleni razgovori mogu uvelike pomoći da procijenimo kompatibilnost s partnerom. 

I za kraj…

Online upoznavanje može djelovati privlačno i jednostavno, ali to ne znači da se morate truditi manje ili da možete sakriti više. Zapamtite da samo iskrenošću i otvorenošću možete naći odgovarajućeg partnera. 

Od srca vam želimo sreću u online dejtanju, i Pamet u glavu!