Vodič za analni sex: analni sex za početnike

Vas i vašu polovicu privlači analni sex, ali usprkos radoznalosti nikako da skupite hrabrosti otići do kraja? 

Bol prilikom penetracije, napetost analnog otvora, nelagoda, sram, strah od boli i neugodan osjećaj i dalje vas sprečavaju da se opustite i uživate u analnom sexu? Ako ste se pronašli u nečemu od ovoga, budite slobodni pročitati vodič za analni sex by sex shop 50nijansi.hr!

Prije nego otkrijemo trikove kako da vaš prvi analni sex bude bezbolan i s happy endom, krenimo s onim osnovnim – pripremama za analni sex.

Razgovor s partnericom/partnerom

Prije nego počnemo s tehničkim dijelom vodiča za analni sex, bazirajmo se na onome veoma bitnom – razgovor s vašom polovicom. Nakon što ste oboje odlučili pokušati i s obzirom na to da je druga strana vjerojatno osjeća strah i nepovjerenje, oboje kažite na glas sve što vam pričinjava nelagodu i dogovorite se koliko ćete daleko ići za prvi puta. Nakon ovakvih razgovora uvijek se lakše diše.

Pripreme za analni sex

Osim želje, dobra priprema čini svako iskustvo, a posebice ono seksualno, mnogo ugodnijim! Kako biste uživali i bili što opušteniji tijekom prvog analnog sexa, ovo su koraci koje ne smijte preskočiti.

Analno tuširanje

Ruku na srce, svima vam ponekad kroz glavu prođe pitanje- što ako se dogodi “onaj”scenarij. Analni tuš je zato obavezan dodatak za sve ljubiteljice i ljubitelje analnog sexa.

Za sve koji se prvi puta s ovime susreću, analni tuš je sprava koja služi za klistir prije analnog sexa. Odlična je to spravica pomoću koje ćete se detaljno očistiti i tako odagnati i najmanje zrno straha od neželjenog scenarija.

Kako koristiti analni tuš?

Nakon što ste prije upotrebe dezinficirali analni tuš, napunite ga mlakom vodom, a vrh namažite lubrikantom. Lagano umetnite vrh u analni otvor, pritisnite tuš pumpicu i ubrizgajte vodu u rektum.  Pumpicu nemojte otpuštati sve dok je umetnuta u analni otvor. Nakon toga izbacite vodu i ponovite postupak nekoliko puta dok voda ne bude sasvim čista. U tušu koristite samo mlaku vodu, nemojte dodavati nikakve sapune. Analni tuš koristite 45 minuta prije nego krenete s analnim igricama.

Napomena: Ljubitelji analnog sexa savjetuju kako bi bilo bolje da taj dan izbjegavate jaku i začinjenu hranu.

Lubrikanti

Jako je bitno zapamtiti da su lubrikanti najvažniji saveznici dobrog analnog sexa. Analni otvor ne vlaži se prirodno poput vagine i s obzirom da je mišić uži i manje vlažan, penetracija je teža i neugodnija. Iz tog razloga su lubrikanti neizostavni dio analne penetracije.

Serumi za smanjenje osjetljivosti analnog područja

Postoji još jedan čarobni proizvod koji će vam pomoći da ništa ne krene po zlu, a to je serum za smanjenje osjetljivosti analnog područja. Serum za smanjenje osjetljivosti analnog područja je popularan među našim kupcima, pogodan je za početnike, ali i one naprednije. Kako ga pravilno koristiti, pročitajte ovdje.

Koristite kondome

Iako vam kondomi možda nisu najomiljeniji, koristite kondome radi lakše penetracije. Osim toga, ono još bitnije – kondom vas štiti i od neželjenih spolno prenosivih bolesti i infekcija.

Razgovarajte i o pozama i pomagalima za prvi analni sex kako biste se što lakše upustili u ovu avanturu.

Najbolje poze za prvi analni sex

Prije svega, kako biste opustili analni mišić, prije same penetracije, uz uporabu lubrikanta prstom nježno masirajte analni otvor. Prilikom polagane penetracije slobodno se uzajamno dodirujte kako biste se dodatno opustili i uzbudili. Ne preskačite vrat, spolne organe, bradavice…

Poze koje svi seksualni terapeuti preporučuju za prvi analni sex su: misionarski, doggy style, ležeći doggy style (na trbuhu), u krilu partnera, kaubojka i obrnuta kaubojka..Varijacija da sjedite na partneru je uvijek bolja za prvi put jer tako sami diktirate tempo, dok vas partner može nesmetano dirati. Ne zvuči loše, zar ne?!

Igračke za analni sex

Analni čepovi (butt plug), analne kuglice (anal beads), analni dildo,  analni vibratori čine veseli kvartet za nezaboravni analni sex. Osim za one naprednije korisnike, ove igračke zgodne su i za početnike. Od viška opreme za sex glava ne boli pa smo sigurni da će se svima svidjeti!

Nakon ovih blic savjeta, nadamo se da se osjećate spremniji za otići “do kraja” .

Sex shop 50nijansi.hr, želi vam ugodnu, sigurnu i bezbolnu zabavu!