Masturbator Perfect Ass – Tan

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 9 rata po 16,20 €! 145,80  Plaćanje unaprijed nije potrebno Besplatna dostava

Realistični masturbator veličine čak 28,6 cm x 19 cm i težine 2,2 kg na kojem se nalaze dva otvora-vaginalni i analni.
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 22 puta

Nema na zalihi

SKU: DE61122 Brend:

Opis

Masturbator Perfect Ass napravljen je od patentiranog Fanta Flesh (TPE) materijala koji je vrlo realističan, mekan i na dodir sličan pravoj koži.

Masturbator sadrži dva otvora-analni i vaginalni. Unutar svakog otvora nalazi se poseban uzorak koji pruža dodatnu stimulaciju prilikom penetracije. Prilikom zabave s masturbatorom potrebno je koristiti lubrikant na bazi vode kako bi penetracije bila što ugodnija i realnija.

Napravljen od punog TPE materijala i teži čak 2,2 kg.

Dimenzije masturbatora su:
Širina: 28,6 cm
Duljina: 19 cm
Visina: 9,5 cm

Duljina vaginalnog otvora: 12,7 cm
Duljina analnog otvora: 12,7 cm

Uputstva za uporabu
Prije prve uporabe sve isperite tekućom mlakom vodom, dezinficirajte sredstvom za čišćenje igračaka za odrasle. Ne koristite sapun jer on može oštetiti materijal. Obavezno koristite lubrikant na bazi vode kako bi penetracija bila olakšana. Nakon uporabe ponovite postupak ispiranja mlakom vodom bez sapuna. Ponovno dezinficirajte uložak i sve ostavite da se dobro osuši na zraku. Kada su svi dijelovi dobro osušeni koristite posebni puder koji će obnoviti uložak i sačuvati ga do ponovne uporabe. Ovakvo održavanje omogućiti će dugi vijek trajanja masturbatora.

Upozorenje
Ne koristite na iritiranoj i oštećenoj koži zbog toga što možete pogoršati svoje stanje. Uvijek se pridržavajte uputa za uporabu masturbatora.

Dodatne informacije

Materijal

TPE

Sadržaj pakiranja

1 masturbator

Naziv na deklaraciji

Masturbator Perfect Ass-Tan

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.