Ogrlica s lisicama – Rimba

Moguće platiti karticom do 12 rata! Naša preporuka: 3 rate po 12,90 €! 38,70  Plaćanje unaprijed nije potrebno Dostava samo 3,00€

Prepustite se fantazijama koje vam omogućuje ovaj svestrani set!
Pročitajte više o proizvodu

U zadnjih godinu dana, ovaj proizvod je kupljen 73 puta

Nema na zalihi

Šifra proizvoda: RI7004 Brend:

Opis

Ogrlica i lisice napravljeni su od mekanog materijala kako bi bili prikladni za dulje nošenje i kako ne bi oštetili kožu.

Zbog metalnih prstenova na ogrlici, lisicama i remenu, te tri metalne kopče, ovaj set možete koristiti u više različitih scenarija, ali i priključiti neke druge bondage rekvizite.

Veličina lisica i ogrlica je prilagodljiva.

Uputstva za uporabu
Proizvod koristite oprezno kako bi Vašem partneru i Vama uvijek bilo ugodno. Pazite da dijelovi kojima se može regulirati stezanje nikad ne budu previše stegnuti na dijelovima tijela.

Upozorenje
Proizvod upotrebljavajte samo u dogovoru s partnerom, bez prisile. Uvijek imajte sigurnu riječ kako bi u svakom trenutku mogli prekinuti igru ako jedan od partnera to poželi.

Dodatne informacije

Materijal

Nylon

Veličina lisica i ogrlice

prilagodljiva

Sadržaj pakiranja

1 ogrlica, 1 lisice, 1 remen, 3 kopče

Naziv na deklaraciji

Ogrlica s lisicama-Rimba

Česta pitanja

1. Kako izgledaju pakiranja i tko je pošiljatelj?
Iz pakiranja, naljepnice ili dostavne službe vaši ukućani i susjedi neće znati što je u paketu niti tko je pošiljatelj. Jednako kao da ste kupili mobitel ili neki drugi predmet. Posebnu pažnju stavljamo na način pakiranja kako bi svi predmeti stigli neoštećeni. Fotografije pakiranja potražite na stranici plaćanja i dostave.

2. Koji su načini plaćanja?
Plaćajte prilikom dostave u gotovini, karticama, PayPalom ili uplatite na naš račun.

3. Koja je cijena dostave?
Cijena dostave iznosi 3,00€ za Hrvatsku ili 3,90€ za Sloveniju. Za narudžbe veće od 40,00€ dostava je besplatna. Ukoliko odaberete isporuku istog dana, cijena je 6,60€. Osobno preuzimanje kod Arene Zagreb dostupno je odmah nakon narudžbe i besplatno je. Dostava na BoxNow paketomate je također besplatna.

4. Koja su pogodnosti kupovanja u 50nijansi.hr?
Sve pogodnosti potražite ovdje.